Czech Republic Newsroom

Vytvořte si doma zdravé a čisté prostředí

Špatnou kvalitu vzduchu většinou okem nespatříme, o to důležitější je dbát o jeho čistotu. Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 vás nadchne svými chytrými funkcemi i moderním designem, za který získala prestižní cenu Red Dot Award. Okamžitě se stane doplňkem vaší domácnosti, bez kterého už se více neobejdete.

Na kvalitu vzduchu bude myslet za vás

Je obecně známo, že je potřeba pečovat o kvalitu vzduchu v místnosti – svěží vzduch nám usnadňuje soustředění, předchází alergickým reakcím i mnohým zdravotním komplikacím. Větrání ale často nestačí. S čističkou vzduchu Pure A9 můžete starost o čerstvý vzduch hodit za hlavu. Technologie PureSense nepřetržitě monitoruje kvalitu vzduchu v místnosti a automaticky reguluje čištění podle potřeby. Prostřednictvím barevné kontrolky čističky navíc na první pohled poznáte, jaká je vaše momentální kvalita vzduchu ve vaší domácnosti.

Velká místnost? Žádný problém!

Čistička vzduchu disponuje technologií AirSurround, která proud vzduchu vypouští do prostoru ve spirále, takže dochází k jeho čištění rovnoměrně a oproti předchozím generacím také rychleji. Čistička vzduchu navíc dosáhne do všech koutů místnosti. Pro větší místnosti s rozlohou do 129 m2 je vhodný větší model čističky Pure A9, do 92 m2 je pak určen model menších rozměrů.

Vyberte si ten správný filtr

Čistička vzduchu disponuje pětistupňovým systémem čištění, díky kterému zachytí jak prach a mechanické nečistoty, tak plísně, pyly, bakterie, kouř či jiné nepříjemné pachy. Výměnné filtry můžete přizpůsobit roční době i vašim konkrétním potřebám. Filtr Fresh například účinně absorbuje těkavé organické látky a škodlivé plyny, takže zabrání nepříjemným pachům. Filtr Clean zase obsahuje technologii HEPA13, díky které zachytí i ty nejjemnější částice. Filtr Breathe ocení především alergici, dokáže totiž zachytit
a neutralizovat přes 99 % pylových částic.

Každý filtr navíc disponuje inteligentním štítkem, který sleduje jeho životnost. Snadno tedy poznáte, až bude čas vyměnit filtr za nový. A i když filtr mezitím z přístroje vyndáte, štítek si údaj o životnosti po vrácení zapamatuje. Při normální zátěži vydrží filtr v čističce rok.

Pracovitá, ale tichá

V době vaší nepřítomnosti se čistička spustí na maximální výkon, takže se budete vždy vracet do prostředí s čistým vzduchem. Během domácích prací či spánku vás však nikdy nevyruší. Její nejtišší úroveň hluku je pouhých 16,5 dB a i při maximálním výkonu se hladina hluku pohybuje na 49 dB, takže nepřehluší ani běžný hovor.

Když není nikdo doma

Čističku vzduchu Pure A9 nemusíte mít nablízku, abyste měli přehled o jejím provozu. Díky online aplikaci můžete kontrolovat parametry vašeho vzduchu, měnit nastavení čističky vzduchu i sledovat kapacitu jejího filtru odkudkoliv.

A navíc

Zakoupíte-li si od 20. ledna 2021 do 3. února 2021 jeden z modelů čističky vzduchu Pure A9, získáte filtr 360 s 80% slevou. Více informací na stránkách kampaně:

https://www.electrolux.cz/local/promotions/cistydomov/

 

Vytvořte si doma zdravé a čisté prostředí

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.