Slovakia Newsroom

Svieža jarná novinka medzi tyčovými vysávačmi Electrolux

Stále viac ľudí si na každodenné udržiavanie čistoty svojej domácnosti zadováži tyčový vysavač namiesto toho klasického, prípadne ho využívajú len ako jeho praktický a ľahšie ovládateľný doplnok, ktorý je vždy po ruke. Obzvlášť teraz, keď sa už tešíme na prichádzajúcu jar a s ňou spojenú potrebu doslova vymiesť každý kút domácnosti, sa  bude hodiť novinka medzi našimi tyčovými vysávačmi – Ergorapido Classic 2 v 1, ktorá dokáže vniesť do našich domovov čistotu a novú jarnú energiu. História jeho predchodcov siaha až do roku 2004, kedy bol svetu predstavený prvý Ergorapido model. V priebehu rokov sa tento legendárny tyčový vysávač stal jedným z najúspešnejších a najobľúbenejších modelov na trhu.

 

Pomocník, ktorý je vždy pripravený

Vysokovýkonný tyčový vysávač Ergorapido Classic 2 v 1 je k vašim službám pripravený okamžite – kdekoľvek a kedykoľvek to potrebujete. Spája v sebe totiž výhody klasického vysávača
s funkciou samostatného státia, vďaka čomu ho môžete zanechať vo vzpriamenej polohe tam, kde práve potrebujete. Je vybavený motorizovanou kefovou hubicou PowerBrush so skvelými vlastnosťami zaručujúcimi lepší zber nečistôt.

 

Majster v manévrovaní

Nový vysávač Ergorapido Classic vyniká svojou ovládateľnosťou vďaka 180° otočnému systému EasySteer™, ktorý umožňuje hladké zatáčanie a plynulý pohyb na všetkých typoch podláh. Vysávač je veľmi praktický, pretože na svoju prevádzku nepotrebuje energiu zo siete. Vystačí si s vlastnou vysokovýkonnou lítiovou batériou TurboPower, s ktorou dosiahnete dlhší čas prevádzky, skvelý čistiaci výkon aj možnosť vysávania na miestach bez prístupu k elektrickej sieti. Úplné nabitie batérie následne trvá 4 hodiny, kým je  vysávač znovu pripravený v plnej sile. Bezvreckové prevedenie, dvojitá filtrácia s cyklónovým systémom odlučovania prachu zlepšujúcim filtračný výkon a umývateľný filter patria medzi jeho praktické prednosti. Nádobku na prach stačí jednoducho vyprázdniť do koša a je hotovo. Vysávanie s týmto ergonomickým pomocníkom sa stane zábavou a dopraje vám každodenný pocit čistoty vášho domova.

 

Využite výhody konštrukcie 2 v 1

Pri upratovaní s týmto domácim pomocníkom sa vôbec nemusíte obmedzovať iba na podlahu. V tele vysávača Ergorapido Classic 2 v 1 je totiž ukrytá ľahko odnímateľná ručná jednotka, s ktorou jednoducho upracete akékoľvek povrchy v domácnosti a umožní vám aj vysávanie na ťažko dostupných miestach. Váha nového tyčového vysávača je iba 2,3 kg, pri ručnej jednotke je to len 1 kg, čo vás počas upratovania rozhodne neunaví a navyše sa vám vďaka vynikajúcej ergonómii rukoväti bude i komfortne držať v ruke.

 

Nový tyčový vysávač Ergorapido Classic 2 v 1 si môžete zakúpiť v decentnej ebenovej čiernej, denimovej modrej alebo v elegantnej bielej farbe, nájdete ho však aj v extravagantnejšom červenom prevedení.

 

 

Viac na http://electrolux.sk, Facebooku, Instagrame alebo na newsroom.doblogoo.cz

 

 

Electrolux je popredná svetová spoločnosť vytvárajúca spotrebiče, ktoré už viac než 100 rokov formujú život svojich zákazníkov k lepšiemu. K našej misii za lepší život neodmysliteľne patrí aj náš záväzok prinášať dômyselne navrhnuté, inovatívne a hlavne udržateľné riešenia. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire predávame každý rok približne 60 miliónov domácich spotrebičov vo viac než 120 krajinách sveta. V roku 2020 mala spoločnosť Electrolux tržby 116 miliárd SEK a zamestnávala 48 000 ľudí po celom svete. Ďalšie informácie nájdete na webe www.electroluxgroup.com, https://www.facebook.com/electroluxslovensko a https://www.instagram.com/electrolux.sk/