Czech Republic Newsroom

Sušení přizpůsobené na míru každému kousku oblečení

Mysleli jste si, že sušení na vzduchu je šetrnější než v sušičce? Tomuto mýtu věříte naprosto zbytečně a inovativní sušičky AEG vás přesvědčí, že jednou provždy změníte svůj pohled na sušení prádla. Nejen, že sušičky AEG šetří váš čas i spotřebu energie, ale zároveň jsou ohleduplné k jednotlivým typům materiálů, které jim svěříte. Vaše prádlo dostane speciální péči a můžete tak dokonce prodloužit jeho životnost. Objevte všechny další výhody, které sušičky vaší domácnosti přinesou.

Výhoda č. 1: Zdravější domácnost nejen pro alergiky

Proč je sušička prádla vhodná nejen pro alergiky? Každý, kdo doma pravidelně suší oblečení na rozkládacím sušáku, jistě ví, že sušáky s oblečením v bytě nevypadají vzhledně, a dokonce vytváří v domácnosti zbytečnou vlhkost. Vznikající plísně tak mají vliv i na zhoršení kvality vzduchu. Ideálním řešením není ani sušení venku, protože se na prádle usazuje prach, špína, pyly a další nečistoty. Slunce navíc dokáže způsobit vyblednutí barev, což v případě tmavého či barevného oblečení výrazně snižuje dobu jeho používání.

Výhoda č. 2: Šetrná péče o bavlněné, hedvábné i vlněné materiály

Sušení v sušičce je oproti sušení na vzduchu nejen pohodlné a rychlé, ale dokáže být k oblečení šetrnější. Sušičky AEG využívají jedinečnou technologii ProSense®, která díky vyspělým senzorům přizpůsobuje teplotu a čas sušení typu tkaniny a velikosti náplně, díky čemuž dostane každý typ oblečení tu správnou péči. Sušičky ze série AbsoluteCare® od AEG suší při nízkých teplotách, proto nevystavují oděvy zbytečnému teplu a pomáhají předcházet opotřebení materiálů či vyblednutí barev. Inteligentní pohyby bubnu se postarají o citlivé zacházení i s jemnými typy tkanin, jako je hedvábí. Nemusíte se bát ani sušení oblíbených vlněných svetrů, díky přesně řízeným pohybům bubnu svetry při sušení přilnou k jeho stěnám, čímž se zamezí jejich srážení či plstnatění. Tento mimořádně jemný a efektivní program pro sušení vlny získal také uznávaný certifikát Woolmark – symbol, který uděluje společnost Woolmark pouze spotřebičům dostatečně jemným pro ošetřování vlny.

Výhoda č. 3: Obnovení odolnosti funkčních materiálů Na míru přizpůsobenou péči může díky AEG sušičkám dostat také funkční outdoorové oblečení. Sušičky série 9000 s technologií Fiber Pro-3DScan obnovují odolnost vůči vodě. S technologií DelicateCare, která danému materiálu přizpůsobuje teplotu i pohyb bubnu, připravíte své funkční oblečení na každou výzvu. Lepší výsledky ve srovnání se sušením na vzduchu sušičky AEG zaznamenávají i v případě sušení péřových bund, které si zachovávají až o 30 % vyšší tepelnou izolaci než při sušení na vzduchu. 

Výhoda č. 4: Odpočiňte si od žehlení Efektivní program ProSteam od AEG využívá páru jako rychlý a jednoduchý prostředek k osvěžení a vyhlazení zmačkaných oděvů a vy tak ušetříte čas věnovaný namáhavému žehlení.  Dokonce i při sušení hedvábných či lněných košil se oděvy v sušičce pomačkají méně než při běžném sušení na vzduchu. Krátký a jemný parní program dokáže také zmírnit pomačkání i již suchého oblečení, což jistě ocení všichni, kdo se chtějí vyhnout žehlení košil.

Výhoda č. 5: Ušetřete svůj čas, energii i tkaniny Sušičky AEG ze série 6000, 7000 a 8000 využívají technologii ProSense s inteligentními senzory vlhkosti a teploty, které ukončí program přesně ve chvíli, kdy je prádlo suché. Šetří tak nejen tkaniny před vystavením nadměrné teplotě, ale také spotřebu elektrické energie. Ke zjednodušení kontroly své sušičky můžete využít i aplikaci My AEG Care, pomocí které můžete zvolit program, typ a barvu tkaniny či dobu zapnutí přímo ze svého chytrého telefonu, a to i v případě, že zrovna nejste doma.

 

TZ_AEG Sušení přizpůsobené na míru každému kousku oblečení

 

Více na www.aeg.cz nebo newsroom.doblogoo.cz

 

Electrolux je přední světová společnost zabývající se výrobou spotřebičů, která již více než 100 let formuje život svých zákazníků k lepšímu. Přicházíme s novým pojetím toho, jak miliony lidí prožívají chuť, péči o oděvy a svůj vlastní wellbeing, a prostřednictvím našich řešení a činností vždy usilujeme o to vést lidskou společnost v cestě za udržitelností. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů na více než 120 světových trzích. V roce 2021 dosáhla společnost Electrolux tržeb ve výši 126 miliard SEK a zaměstnávala 52 000 lidí po celém světě. Další informace najdete na webu www.electroluxgroup.com.