Slovakia Newsroom

Pripravte sa na letné horúčavy s prenosnou klimatizáciou

Vysokým vonkajším teplotám sa ani toto leto nevyhneme, a tak je príjemné schladenie sa vnútri doslova vítaným osviežením. Dosiahnuť doma komfortné prostredie aj v tých najväčších horúčavách vám pomôžu prenosné klimatizačné jednotky od Electrolux, ktoré sa v horúčavách stanú vašimi vernými spoločníkmi.

 

Príjemné prostredie v každej miestnosti

Na to, aké výhody dokáže klimatizácia v domácnosti priniesť, si vždy spomenieme so stúpajúcimi vonkajšími teplotami. Inštaláciu pevnej klimatizačnej jednotky je najvhodnejšie realizovať pri celkovej rekonštrukcii bývania, keďže jej umiestnenie na stenu či do stropu si vyžaduje väčší stavebný zásah. Navyše, nie každý priestor je na jej osadenie vhodný a zároveň ide o vyššiu finančnú investíciu.

 

Skvelou alternatívou sú však prenosné klimatizácie, ktoré nie sú pevne viazané na jedno miesto a komfortne si s nimi môžete ochladiť vzduch rovnako v obývačke, spálni či pracovni, podľa toho, kde sa budete práve zdržiavať. Napriek kompaktnej veľkosti dokáže prenosná klimatizácia priniesť špičkové chladiace, ale aj vykurovacie schopnosti, a pritom spotrebovať minimálne množstvo energie v porovnaní so vstavanou klimatizáciou.

 

 

 

 

 

 

 

Rovnomerná distribúcia vzduchu

V letných mesiacoch nás najviac zaujíma ochladzovanie vzduchu, rovnako dobre však klimatizačné jednotky dokážu vzduch aj zohriať, využitie teda nájdu celoročne a bez ohľadu na počasie si môžete dopriať tú správnu teplotu v každej izbe. S klimatizáciou ChillFlex Pro GOLD od Electrolux sa nemusíte obávať ani nadmerného hluku. Aj v spálni si môžete v noci užiť príjemný spánok v tichom a komfortnom prostredí vďaka lepšiemu prúdeniu vzduchu a nižšej hlučnosti klimatizácie.

 

Patentovaný systém AirSurround v prenosných klimatizačných jednotkách Electrolux Well P7 zabezpečuje rovnomernú distribúciu vzduchu. Valcovitý dizajn šíri vzduch špirálovito nahor, vďaka čomu vytvára nepriamy tok vzduchu a vzduch tak ochladzuje alebo zohrieva efektívnejšie.

 

V prevádzke za niekoľko sekúnd

Aj prenosná klimatizačná jednotka potrebuje vývod vzduchu, v prípade Well P7 od Electrolux však celú inštaláciu zvládnete aj za menej ako 30 sekúnd. Nenápadný vývod vzduchu cez okno jednoducho zaistíte na mieste pomocou blokovacieho mechanizmu a potom utesníte nastaviteľným pásom. Celá klimatizačná jednotka vrátane vývodu je v elegantnom dizajne, ktorý nebude pôsobiť vôbec rušivo ani vo vašej moderne zariadenej obývačke.

 

Príjemná teplota na dosah ruky

Klimatizačná jednotka Well P7 od Electrolux ponúka možnosť nastaviť teplotu a rýchlosť ventilátora na mieru v každej miestnosti. Ovláda sa pomocou štýlového diaľkového ovládača v elegantnom kruhovom dizajne s intuitívnymi ovládacími prvkami. Je magnetický, takže ho možno šikovne pripevniť na vrch klimatizačnej jednotky, vďaka čomu bude na očiach a vždy poruke.

 

 

 

 

Domov, ktorý vás privíta ideálnou teplotou

Príjemný chládok si s atraktívnou klimatizačnou jednotkou Well P7 od Electrolux môžete vďaka ovládaniu na diaľku vytvoriť kedykoľvek. Poslúži na to ovládací box WiFi ControlBox a prehľadná aplikácia, pomocou ktorej môžete z vášho smartfónu sledovať a nastavovať teplotu a rýchlosť ventilátora. Jednoducho si tak zvolíte požadovanú teplotu podľa svojho gusta, ktorá vás privíta hneď, ako prekročíte prah domu.

 

 

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.

 

 

Electrolux je popredná svetová spoločnosť vyrábajúca spotrebiče, ktoré už viac ako 100 rokov formujú život zákazníkov k lepšiemu. K našej misii za lepší život neodmysliteľne patrí aj náš záväzok prinášať dômyselne navrhnuté, inovatívne a hlavne udržateľné riešenia. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire predávame každý rok približne 60 miliónov domácich spotrebičov vo viac ako 120 krajinách sveta. V roku 2020 mala spoločnosť Electrolux tržby 11,5 miliárd EUR a zamestnávala 48 000 ľudí po celom svete.