Slovakia Newsroom

Osviežte letné varenie s moderným kuchynským náčiním

Čas letných dovoleniek a oddychu je ako stvorený na skúšanie nových receptov, objavovanie nepoznaných metód prípravy jedál a zoznamovanie sa s nezvyčajnými chuťami. Electrolux ponúka široký výber príslušenstva, ktoré rozšíri možnosti nejedného kuchára či kuchárky.

Cestovanie za chuťami

Exotické chute sa dajú objavovať buď na dovolenkách, ale aj s pomocou špecializovaného kuchynského náčinia. Pre fanúšikov talianskej kuchyne ponúka Electrolux Súpravu na pizzu. Jej súčasťou je pizza kameň, ktorý poskytuje

rovnomerné rozloženie tepla, drevený naberač na plynulé preloženie pizze z kameňa na tanier a antikorový krájač, s ktorým odkrojíte perfektné kúsky pizze.

Chuť Ázie zase do kuchyne vnesie Soľná doska z ružového soľného kameňa z Himalájí. Dokáže odolávať vysokým aj nízkym teplotám, a preto je vhodná na použitie na varnom paneli, v grile, v rúre či ako studený servírovací tanier. Či zavárate, varíte alebo prezentujete jedlo pri stole, soľný blok premení vaše jedlo na jedinečný zážitok.

 

Dokonalé mäso

S prípravou dokonale šťavnatého a prepečeného mäsa vám pomôže Digitálny teplomer na mäso. Tento digitálny teplomer so sondou na mäso, časovačom a zvukovou signalizáciou vás nechá presne nahliadnuť do toho, čo práve varíte a už sa vám nikdy nestane, že by ste nedopiekli alebo vysušili drahý steak alebo kus dokonalého tuniaka.

Využite spotrebiče naplno

Možnosti vašej parnej rúry alebo indukčného panelu pomáhajú rozširovať vhodne zvolené plechy. Plech AirFry s rovnomerne rozmiestnenými otvormi zabezpečuje plynulé prúdenie vzduchu a je ako stvorený na prípravu chrumkavých hranolčekov či delikátnej zeleniny. Perforovaný plech na jemné pečivo je zase špeciálne uspôsobený na pečenie koláčikov, drobných cukroviniek a knedlí, ku ktorým sa vďaka dierkam lepšie dostane para a dodá im chuť a správnu textúru.

Hlavne počas daždivých letných dní, ktoré by mohli prekaziť dlho plánovanú grilovačku, oceníte Plancha gril. S jeho pomocou premeníte obyčajný varný panel na gril v priebehu pár sekúnd. Potom už je len na vás, čo si na ňom ugrilujete – chrumkavú zeleninu, morské plody alebo šťavnaté mäso.

 

 

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.

 

 

Electrolux je popredná svetová spoločnosť vyrábajúca spotrebiče, ktoré už viac ako 100 rokov formujú život zákazníkov k lepšiemu. K našej misii za lepší život neodmysliteľne patrí aj náš záväzok prinášať dômyselne navrhnuté, inovatívne a hlavne udržateľné riešenia. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire predávame každý rok približne 60 miliónov domácich spotrebičov vo viac ako 120 krajinách sveta. V roku 2020 mala spoločnosť Electrolux tržby 11,5 miliárd EUR a zamestnávala 48 000 ľudí po celom svete. Ďalšie informácie nájdete na webe www.electroluxgroup.com.