Slovakia Newsroom

Čistá jarná energia vo vašej domácnosti

svojich domovov tým správnym jarným upratovaním. S pomocníkmi Electrolux vás ľahko presvedčíme, že to tento rok môže ísť aj s radosťou a bez zbytočnej námahy. Naše tipy na plánovanie upratovania vám pomôžu
zútulniť domov, aby ste sa v ňom po zime cítili ako znovuzrodení.

 

Poriadok prináša svieže nápady a dobrú náladu

Dobrou správou je, že nemusíte upratovať úplne všetko. Dôležité je upratovanie prispôsobiť aktuálnym potrebám a začať od miestnosti, na upratovanie ktorej se tešíte najmenej. Pokiaľ je to vo vašom prípade upratovanie kuchyne, spoľahnúť sa môžete na rad čističov Electrolux. Krém na čistenie nerezových povrchov ponúka veľký výkon v malej dávke. Ošetríte ním všetku nerezovú oceľ v domácnosti, od varných panelov až po nerezové chladničky. Receptúra bez oplachovania zaručí lesklé povrchy bez šmúh a zanechá ochranný film tak, aby bol povrch čistejší a vyleštenejší. Aby ste boli pripravení na voňavé jarné pečenie, bude potrebné venovať pozornosť aj vnútornému priestoru rúry či mikrovlnnej rúry. Na najodolnejšie mastné škvrny v rúrach a griloch dokonale funguje nekorozívny čistiaci sprej Electrolux. Jeho receptúra je nekompromisná voči škvrnám a zároveň šetrná k povrchom. Vďaka tomu tiež udržíte vzhľad vašich spotrebičov dlhšie ako nový.

 

V ďalšom kroku môžete siahnuť po čistiacom kréme na keramické, indukčné i sklenené varné panely. Ich povrch vyčistí do hĺbky a dodá vášmu varnému panelu dokonalý lesk. Ľahko za vás odstráni odolné škvrny, ako je pripálené jedlo a jeho neabrazívna receptúra zanechá navyše na povrchu ochranný film.

 

 

Vysávajte zhora nadol

Skvelými pomocníkmi na zjednodušenie domácich prác pri jarnom upratovaní sú tyčové vysávače Electrolux zo série Well Q8
a Pure Q9. Sú vždy poruke a zvládnu upratovanie vašej domácnosti doslova od podlahy až po strop. Vďaka ľahkej a praktickej odnímateľnej ručnej jednotke môžete totiž komfortne vysávať všetky nečistoty aj na ťažko dostupných miestach a s hubicou s kefkou na prach sa jednoducho zbavíte pavučín na strope alebo prachu na vašom lustri. Všetko príslušenstvo nájdete priamo na samotnom vysávači a s extra dlhou štrbinovou hubicou vyčistíte aj úzke štrbiny či priestor za nábytkom, kam by sa štandardná hubica nemala šancu dostať. Pri upratovaní od stropu nadol pokračujte vysávaním čalúneného nábytku alebo postelí so špeciálnou hubicou BedProPower™ Plus s UV technológiou, ktorá v kombinácii s 5-stupňovým filtračným systémom odstráni až 99,9 % mikročastíc prachu, baktérií, alergénov či roztočov.

 

Upratovanie podlahy ako záverečná bodka

Starostlivosťou o podlahu, teda o najnamáhanejšiu súčasť domácnosti, by malo vaše upratovanie končiť. So širokým výberom hubíc nakoniec jednoducho vyčistíte úplne všetky typy povrchov a podláh. Vďaka zabudovanému LED osvetleniu uvidíte prach aj na tých najtmavších zákutiach. K najpraktickejším výhodám patrí unikátna funkcia hubice BrushRollCleanTM, ktorá vyčistí kefu od zamotaných vlasov a vláken jedným zašliapnutím pedálu, a to aj v prípade, že je vysávač vypnutý. Vďaka akumulátoru vydržia tyčové vysávače vysávať až 55 minút na jedno nabitie a zvládnu sa tak postarať o plochu až 162 m2. Navyše, v čistej upratanej domácnosti sa bude oceňovaný škandinávsky dizajn rodiny tyčových vysávačov dokonale vynímať. Či už dáte prednosť vysávaču zo série Pure Q9 alebo Well Q8, s jeho pomocou si u vás doma vytvoríte čisté a zdravé prostredie, a vy si tak budete môcť užiť ten správny príval jarnej energie.

 

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.