Slovakia Newsroom

Ako sa pripraviť na letné horúčavy

Do našich končín konečne dorazilo teplo. Ak si ho vychutnávate na terase či pri vode, máte vyhraté, ale tráviť celé dni v prehriatej domácnosti môže byť naozaj nepríjemné. Príjemnú teplotu domova vám ale ľahko pomôže dosiahnuť prenosná klimatizácia Electrolux Well P7.

 

Mobilná klimatizácia Electrolux Well P7 ponúka nielen efektívne chladenie, ale aj očiam lahodiaci dizajn. Elegantný a štýlový valcový tvar klimatizačnej jednotky je skutočne jedinečný, dizajnovo dotvára ráz interiéru a navyše vďaka kruhovým mriežkam umožňuje rovnomernejšie chladenie miestnosti.

Na efektívnom chladení sa podieľa najmä patentovaný systém AirSurround. Valcovitý dizajn šíri vzduch špirálovite nahor, a nie dovnútra, čím prináša mimoriadny komfort. Vytvára nepriamy tok vzduchu a distribuuje vzduch rovnomernejšie.

Praktické ovládanie

Ovládanie prenosnej klimatizácie Well P7 je jednoduché a zároveň štýlové vďaka jedinečnému kruhovému diaľkovému ovládaču s intuitívnymi ovládacími prvkami. Navyše je magnetický, takže ho môžete šikovne pripevniť na vrch klimatizačnej jednotky, aby bol na očiach a vždy poruke. Klimatizáciu môžete tiež ovládať na diaľku a to pomocou vášho smartfónu s aplikáciou Electrolux Home Comfort.

Jednoduchá inštalácia

Nainštalovanie a spustenie prenosnej klimatizácie Well P7 je doslova záležitosťou pár sekúnd. Predpripravená súprava na montáž do okna dopĺňa minimalistický dizajn prenosnej klimatizačnej jednotky a zabezpečuje nenápadný vývod vzduchu cez okno. Jednoducho ju stačí zaistiť na mieste pomocou blokovacieho mechanizmu a následne utesniť nastaviteľným pásom.

 

Užitočné rady

Ak sa rozhodnete bojovať proti horúčavám klimatizáciou, treba mať na pamäti zopár základných rád. Rozdiel medzi teplotou klimatizovaných priestorov a vonkajšou teplotou by nemal byť viac ako 5 stupňov Celzia. Ak vonkajšie teploty prekročia 35 °C, chlaďte na maximálne 28 až 30 stupňov Celzia.

Ak chcete čo najefektívnejšie využiť chladné miestnosti, odporúčame prehodnotiť časový rozvrh jednotlivých domácich prác. Počas dňa, kedy teploty dosahujú svoj vrchol, neodporúčame vykonávať práce ako sú varenie, žehlenie alebo používanie horúcej vody. Nechajte si ich radšej na večer, kedy je teplota nižšia. So znížením teploty domácnosti môžu pomôcť aj žalúzie či rolety.

 

 

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.

 

 

Electrolux je popredná svetová spoločnosť vyrábajúca spotrebiče, ktoré už viac ako 100 rokov formujú život zákazníkov k lepšiemu. K našej misii za lepší život neodmysliteľne patrí aj náš záväzok prinášať dômyselne navrhnuté, inovatívne a hlavne udržateľné riešenia. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire predávame každý rok približne 60 miliónov domácich spotrebičov vo viac ako 120 krajinách sveta. V roku 2020 mala spoločnosť Electrolux tržby 11,5 miliárd EUR a zamestnávala 48 000 ľudí po celom svete. Ďalšie informácie nájdete na webe www.electroluxgroup.com.