Czech Republic Newsroom

Aby bylo mytí nádobí opravdu pohodlné a efektivní

Myčky nádobí si postupem času našly místo ve většině domácností. Rychlé a snadné mytí talířů, hrnců a příborů ocení každý – ať už je pro něj příprava jídel vášní, denní rutinou nebo se snaží trávit v kuchyni co nejméně času. Myčky nádobí Electrolux s unikátní technologií však dnes umí víc než jen si poradit se špinavým nádobím. Celý proces od naložení nádobí přes jeho mytí až po obsluhu vám zpříjemní a usnadní natolik, že docílíte pořádku v kuchyni s minimálním úsilím.

Zvedací koš usnadňuje používání myčky pro všechny.

Myčky nádobí nám nepochybně ušetří spoustu námahy, kterou bychom vynaložili na ruční mytí každého kusu nádobí zvlášť. Jejich nakládání a vykládání však může být někdy náročné pro seniory, těhotné ženy, osoby se zdravotními problémy nebo kohokoli, kdo se snaží dělat věci co nejefektivněji. Proto společnost Electrolux přišla s myčkou nádobí 900 ComfortLift® – první myčkou na světě, která využívá technologii zvedání koše. Stačí lehce stisknout rukojeť, načež se spodní přihrádka plynule vysune do úrovně pasu uživatele. Díky funkci ComfortLift® se již nemusíte zbytečně ohýbat ke spodnímu koši, kde se obvykle myjí nejtěžší hrnce a pánve.

 

Navíc zvednutí koše při vkládání nádobí umožňuje jeho přehlednější uložení a úsporu místa. Efektivitu ještě podtrhne zásuvka MaxiFlex v horní části myčky, která je navržena tak, abyste v ní mohli mýt příbory a další kuchyňské náčiní různých tvarů a velikostí. Přizpůsobitelné přihrádky a hluboká zásuvka jsou ideální i pro kuchyňské náčiní atypických rozměrů. Díky této kombinaci, kterou myčka 900 ComfortLift® nabízí, ušetříte v konečném důsledku nejen svou energii, ale i tu elektrickou.

   

Dokonale umyté nádobí i v plné myčce nádobí

U efektivity ještě chvíli zůstaneme. Zvýšení koše sice umožňuje prakticky a natěsno naskládat dovnitř více nádobí, ale dokáže ho myčka důkladně umýt?  Myčky nádobí s inovativním ostřikovacím ramenem SatelliteClean® to rozhodně dokáží! Dvojité otočné satelitní rameno myčky neustále mění úhel rozstřiku a zaručuje mytí od rohu k rohu, takže zbaví nádobí mastnoty a špíny všude tam, kde je uloženo objemné nádobí. Toto ostřikovací rameno je nabízeno u myček nádobí řady 600, 700, 800 a 900.

 

Po vložení nádobí stačí nastavit příslušný program. U vybraných modelů myček nádobí Electrolux řady 600 až 900 vám v tom pomůže posuvník QuickSelect. Posuvník QuickSelect na dotykovém displeji umožňuje zvolit preferovanou dobu mycího cyklu. Technologie Ecometer vás pomocí zelených vizuálních pruhů navede na program, který nejvíce šetří energii a vodu. Můžete tak nejen umýt co nejvíce nádobí najednou, ale zároveň zůstat šetrní k životnímu prostředí.

 

Zachovejte si přehled a plánujte

Aplikace nám dnes usnadňují život na všech frontách, včetně péče o domácnost. To platí i pro mytí nádobí. Propojením myčky nádobí s aplikací Electrolux můžete zvolit nejvhodnější mycí program podle náplně, času a úrovně znečištění, nastavit odložený start nebo zapnout spotřebič na dálku. Kromě toho vám poskytne informace a rady týkající se údržby spotřebiče a poradí vám, jak si poradit s běžnými problémy. Aplikace Electrolux vám také poradí, kdy zapnout myčku, abyste snížili náklady na energii.

 

Funkce TimeBeam®, která je k dispozici u vybraných modelů myček nádobí Electrolux, vám umožní zjistit aktuální stav mycího programu i bez potřeby podívat se na telefon. Čas zbývající do konce cyklu se promítá na podlahu pod myčkou.